Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

GLM Plantenbak ''Barcelona''

Bent u op zoek naar prachtige, grote plantenbakken voor uw tuin, woonkamer, kantoor of zaak? Wij bieden u de meest luxueuze plantenbakken die zorgen voor een stijlvolle en elegante uitstraling.

Lees meer

  • Formaat:200x100x40 cm
  • Product:Plantenbakken
  • Kleur:Wit, Antraciet, Zwart

Bestel GLM Plantenbak ''Barcelona''

Dit product is verkrijgbaar vanaf € 325,00. Bereken hieronder de prijs van uw samengestelde product.

Samengestelde prijs: € 325,00

Offerte aanvragen
Vrijblijvende afspraak maken

Deze combinatie is helaas niet mogelijk.

Volledige omschrijving

Bent u op zoek naar prachtige, grote plantenbakken voor uw tuin, woonkamer, kantoor of zaak? Wij bieden u de meest luxueuze plantenbakken die zorgen voor een stijlvolle en elegante uitstraling.

Onze plantenbakken zijn vervaardigd van licht metaal, waardoor ze gemakkelijk hanteerbaar zijn in vergelijking met alternatieve opties. Ze zijn bovendien voorzien van een poedercoating in RAL-kleuren, waardoor ze volledig roestvast zijn en 30 jaar lang hun kleur behouden. Daarnaast zijn de plantenbakken volledig weerbestendig, waardoor ze bestand zijn tegen zowel de brandende zon als strenge winters. Kortom, dit zijn de ideale plantenbakken voor u.

Maatwerk
Bij ons kunt u rekenen op maatwerk, waarbij we plantenbakken tot op de millimeter nauwkeurig kunnen maken in de door u gewenste RAL-kleuren. Voor specifieke afmetingen op maat, staan we altijd open. Onze plantenbakken zijn gemaakt van duurzaam gepoedercoat staal in diverse kleuren, waaronder de standaard RAL kleuren: wit (RAL 9010), zwart (RAL 9005) en antraciet (RAL 7016). Hoewel onze plantenbakken met bodem verkrijgbaar zijn, raden we dit om gezondheidsredenen voor de planten of bomen af. Bovendien zijn onze plantenbakken ook verkrijgbaar op wielen voor extra mobiliteit. 

De meest populaire maat plantenbak is 100x100x40 cm in RAL 9010 zuiverwit en is uit voorraad leverbaar. De plantenbakken worden geleverd in plastic om ze te beschermen tegen stof en vuil.

Een paar suggesties
Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven