Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Overige kenmerken
X Sluiten
Filter opties

Kliko ombouw

Kliko ombouw kopen

Een kliko ombouw  is de ideale manier om uw kliko(‘s) netjes uit het zicht te plaatsen in uw (voor)tuin. Niet gek dat steeds meer mensen de keuze maken om een kliko ombouw te kopen. Bij Brabant Trade vindt u snel een kliko ombouw die aansluit bij uw wensen. 

Kliko ombouw 2 en 3 containers

Of u nu op zoek bent naar een kliko ombouw voor 2 containers of voor 3,  bij Brabant Trade zit u goed. Wij bieden twee Standaard ombouwen aan van 140 liter en 240 liter. Bent u op zoek naar een kliko ombouw op maat? Lees dan hieronder verder. 

Kliko ombouw hout

Brabant Trade maakt de kliko ombouwen van steigerhout. Deze sterke houtsoort kan wel tegen een stootje. Hierdoor is het de perfecte hout voor in uw tuin. Wij geven de optie om te kiezen voor gebruikt hout of nieuw steigerhout. 

Zo past uw houten kliko ombouw perfect bij uw steigerhouten bank of steigerhouten spiegel in de tuin. ;)

Kliko ombouw op maat en kleur

Wij maken uw kliko-ombouw op maat en kleur, eventueel met gasveren en kettingen. U kunt elke willekeurige indeling zelf bepalen door ons de afmetingen door te geven, dan geeft Brabant Trade u een passende offerte door. Brabant Trade werkt alleen met A-keuzes hout en ijzerwaren om tot een mooi eindresultaat te komen voor u.

Mail of bel ons met uw wensen info@brabanttrade.nl of 073-5943297

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven