Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Afmeting
X Sluiten
Filter opties

Steigerhouten spiegels

Spiegel steigerhout kopen

Bent u op zoek naar een steigerhouten spiegel? Dan bent u op het juiste adres. Brabant Trade heeft een divers aanbod van verschillende spiegels. Denk aan grote steigerhouten spiegels, brede spiegels en lange spiegels voor binnen en buiten. 

De prijzen zijn te berekenen op de productpagina’s, of neem contact op voor meer informatie. Bent u op zoek naar een steigerhouten spiegel op maat? Lees dan hieronder verder. 

Mooie steigerhouten spiegels op maat en kleur

Brabant Trade is het adres voor een ruime keuze aan steigerhouten en eikenhouten spiegels op maat. Wij hebben niet een standaard assortiment, maar alles op maat en kleur. U vraagt Brabant Trade naar de mogelijkheden, en geeft de afmetingen van de door u gewenste spiegel door en wij geven u de beste prijs. 

Wij kunnen deze spiegels ook door onze eigen transportdienst bij u afleveren tegen een geringe vergoeding. Bij uw spiegel kunt u de volgende producten combineren welke ook online te bestellen zijn bij Brabant Trade:

Heeft u nog vragen of wensen neem dan contact op, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats. info@brabanttrade.nl of 0735943297

Spiegels voor buiten

Een houten spiegel buiten? Kan dat wel? Jazeker wel, steigerhout een is een stevige hout soort die tegen een stootje kan. Hierdoor is het de ideale hout voor zowel binnen als buiten. Door natuurlijke elementen te gebruiken in je huis en/of tuin breng je warme en gezelligheid in elke ruimte. 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven