Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Filter opties

Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken steigerhout kopen

Bent u op zoek naar een buitenkeuken van steigerhout? Dan bent u bij Brabant Trade op het juiste adres. Wij maken verschillende steigerhouten meubels of u ze nu op maat wilt laten maken of een kant-en-klaar product. Hieronder leest u meer over onze steigerhouten buitenkeukens. 

Buitenkeuken steigerhout aanbod

Brabant Trade biedt verschillende buitenkeukens aan, ook kunt u kiezen voor een steigerhouten buitenkeuken op maat. Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod. Van een kleine buitenkeuken Sam tot een groter formaat zoals onze buitenkeuken Lieke

Bekijk ook onze Boretti barbecue meubels in verschillende soorten en maten. 

BBQ met hout ombouw

Onze buitenkeukens bestaat uit een BBQ, welk merk is afhankelijk van uw wensen of het gekozen product, en een houten ombouw. De houten ombouw kan zo worden ingedeeld zoals u dat wilt. Bent u op zoek naar alleen kasten? Of wilt u er een wijnrek en/of lades bij? 

Uw BBQ meubel sluit precies aan bij uw wensen. 

Buitenkeuken op maat gemaakt bij Brabant Trade

Heeft u ook altijd al een mooie op maat gemaakte bbq willen hebben met een Boretti of Grandhall bbq op gas, dan bent u bij Brabant Trade op het juiste adres. Alles wordt op maat en naar uw wensen gemaakt, en accessoires kunnen worden bijgeleverd, zoals bijvoorbeeld een afdekhoes op maat om uw bbq in topconditie te houden. 

Laat uw wensen aan ons weten en maken een passende offerte voor u zodat u heerlijk kunt gaan bakken en braden met een top bbq.

Geef u wensen door aan Brabant Trade en wij zorgen voor een top bbq in uw tuin of onder uw overkapping. Mail ons via info@brabanttrade.nl of bellen met 0735943297

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven