Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Steigerhouten meubels op maat

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout op maat? Dan bent u op het juiste adres. Brabant Trade heeft veel kennis en ervaring als het gaat om steigerhouten producten. Dit doen wij vooral voor klanten in de volgende regio`s:

Aangezien we in Den Dungen en Schijndel gevestigd zijn. We leveren ook aan klanten elders in het land, omdat we over eigen transport beschikken. Dus als u uit pak hem beet Amersfoort komt kunnen we u ook van dienst zijn.

Steigerhouten meubels op maat kopen

U vindt op onze site tal van voorbeelden van steigerhouten producten die wij maken voor zowel buiten als binnen. Het voordeel van deze manier van meubelmaken is dat alles precies op maat wordt gemaakt, maar tegen een zeer lage prijs! Onze producten variëren van outdoor tuinsets tot winkelinrichtingen.

Onze voordelen op een rij

Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn van een steigerhouten meubel op maat kopen bij Brabant Trade. Heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Steigerhouten meubels op maat aanbod

Op de pagina Steigerhouten Meubelen vindt u een overzicht van onze actuele producten. Wij zijn echter in staat om een veel breder aanbod te leveren. Hieronder vindt u een overzicht en een impressie van de meubelen die wij in het verleden (op maat) hebben gemaakt voor onze klanten. Prijs op aanvraag.

Enkele voorbeelden van ons maatwerk:
Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven