Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Product
Kleur
Inhoud
Aftapkraantje
Hoogte
Blad
X Sluiten
Filter opties

Regentonnen

Een regenton voor elke tuin

Wanneer u graag regentonnen in uw tuin wilt, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten. Wilt u een unieke, authentieke regenton, dan bieden wij van Brabant Trade uitkomst. Onze regentonnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten en kunnen met diverse accessoires geleverd worden. Ook kunnen wij uw producten bij u thuis afleveren. Wij hebben eigen vervoersmogelijkheden. Zo kunnen wij op een tijdstip leveren, wanneer het u ook uitkomt.

Ruime keuze aan regentonnen

Wilt u graag een houten regenton in uw tuin? Dan bieden wij u een uitgebreid aanbod aan regentonnen. Zo kunnen wij verschillende maten en kleuren leveren. Ons assortiment bestaat uit onder andere:

  • Een eiken regenton gemaakt van een whiskyvat. In dit vat kan ongeveer 200 liter water bewaard worden
  • Een eiken regenton van een wijnvat. Hierbij heeft u de keuze uit bewerkt en onbewerkt hout. Dit vat heeft een inhoud van ongeveer 225 liter water
  • Een regenton met hand zwengelpomp. Hiermee kunt u gemakkelijk water uit het vat pompen en het ziet er ook nog eens zeer decoratief uit
  • Een onderzetter voor uw regenton, zodat het kraantje wat lager geplaatst kan worden en u meer regenwater kunt gebruiken

Wilt u graag meer weten over onze regentonnen? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Wij houden rekening met uw wensen

Bent u op zoek naar regentonnen in een bepaalde maat? Of zoekt u naar een specifiek materiaal? Dan bent u bij Brabant Trade aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime keuze aan regentonnen, maar dat is niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen. In onze eigen werkplaats kunnen wij verschillende van onze producten op maat maken. Graag bespreken wij met u wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is.

Wat meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze verschillende regentonnen? Neem in dat geval contact met ons op. Ook voor het maken van een afspraak staan wij voor u klaar. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 073-5943297. U kunt ook een e-mail naar info@brabanttrade.nl zenden of vul het formulier op onze contactpagina in. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Welke regentonnen u ook zoekt, u vindt een geschikte regenton bij Brabant Trade.

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven