Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Afmeting
X Sluiten
Filter opties

Steigerhouten tafels

Unieke meubels op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een bedrijf dat steigerhouten tafels voor u kan vervaardigen? Dan staat Brabant Trade graag voor u klaar. Wij maken diverse steigerhouten meubelstukken voor u op maat. Dus of u nu bepaalde afmetingen of kleuren in gedachten heeft, wij kunnen het voor u maken. Onze tafels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Wij hebben al vele tevreden klanten mogen helpen. Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag?

Nog meer redenen om voor ons te gaan

Naast dat u bij ons een uitgebreid aanbod aan steigerhouten tafels vindt, profiteert u ook van andere voordelen wanneer u ons inschakelt. Zo werken wij samen met zowel particulieren als met bedrijven. Daarnaast profiteert u van het volgende wanneer u kiest voor onze steigerhouten meubels:

  • Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Wij bieden u zeer scherpe prijzen
  • Alle meubelstukken schuren wij standaard voor u
  • Wij kunnen u elk gewenst model of afmeting leveren
  • Brabant Trade levert in heel Nederland en wij hanteren een korte levertijd

De levering van uw aanschaf

Onze steigerhouten meubelen zijn niet eenvoudig zelf te voeren. Om onze tafels bij u thuis te krijgen, zult u daarom over speciaal vervoer moet beschikken. Dat niet iedereen een aanhangwagen heeft, begrijpen wij bij Brabant Trade maar al te goed. Daarom bieden wij u een bezorgservice voor al onze steigerhouten meubelstukken. Binnen 5 werkdagen wordt uw meubelstuk dan bij u thuis afgeleverd, en dat voor maar een kleine meerprijs. Omdat wij een eigen bezorgdienst hebben, is het voor ons mogelijk om uw tafels op bijna elk gewenst tijdstip en vrijwel iedere locatie te leveren. Graag bespreken wij met u wat er mogelijk is.

Kiest u ook voor onze steigerhouten tafels?

Wilt u graag meer informatie over onze tafels? Of wilt u meer weten over een van onze andere steigerhouten meubelstukken? In beide gevallen staan wij met plezier voor u klaar. Een e-mail stuurt u naar info@brabanttrade.nl of vul het contactformulier in dat u op onze website vindt. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar 073-5943297. Of het nu gaat om steigerhouten tafels of een ander meubelstuk, Brabant Trade is uw adres.

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven