Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Afmeting
X Sluiten
Filter opties

Steigerhouten tafels

Unieke steigerhouten tafel kopen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat steigerhouten tafels voor u kan vervaardigen? Dan staat Brabant Trade graag voor u klaar. Wij maken diverse steigerhouten meubelstukken voor u op maat. 

Dus of u nu bepaalde afmetingen of kleuren in gedachten heeft, wij kunnen het voor u maken. Onze tafels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Wij hebben al vele tevreden klanten mogen helpen. Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag?

Bekijk ook onze andere steigerhouten producten: steigerhouten banken, steigerhouten badmeubels en steigerhouten spiegels.

Steigerhouten tafel aanbod

Brabant Trade biedt een breed assortiment aan van verschillende steigerhouten tafels. Denk aan een tafel met kruispoot, een tuinset, matrix poot tafel, u-poot tafel en nog veel meer. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons bent u aan het juiste adres. 

De prijzen kunt u zelf op de productpagina’s berekenen, maar u kunt ook een offerte aanvragen of contact opnemen voor advies en meer informatie. Bekijk ons uitgebreide aanbod van steigerhouten tafels op deze pagina. 

Steigerhouten tafel op maat

Naast de vaste steigerhouten tafels die wij aanbieden is er ook de optie om een steigerhouten tafel op maat te laten maken. Dan kijken we samen naar wat jullie wensen zijn en hoe we deze waar kunnen maken. 

Geen project is te groot of te klein. Neem contact op voor meer informatie over een steigerhouten tafel op maat. 

Waarom een steigerhouten tafel van Brabant Trade?

Naast dat u bij ons een uitgebreid aanbod aan steigerhouten tafels vindt, profiteert u ook van andere voordelen wanneer u ons inschakelt.

Zo werken wij samen met zowel particulieren als met bedrijven. Daarnaast profiteert u van het volgende wanneer u kiest voor onze steigerhouten tafels:

  • Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Wij bieden u zeer scherpe prijzen
  • Alle meubelstukken schuren wij standaard voor u
  • Wij kunnen u elk gewenst model of afmeting leveren
  • Brabant Trade levert in heel Nederland en wij hanteren een korte levertijd

De levering van uw steigerhouten tafel

Onze steigerhouten meubelen zijn niet eenvoudig zelf te voeren. Om onze tafels bij u thuis te krijgen, zult u daarom over speciaal vervoer moet beschikken. Dat niet iedereen een aanhangwagen heeft, begrijpen wij bij Brabant Trade maar al te goed. 

Daarom bieden wij u een bezorgservice voor al onze steigerhouten meubelstukken. Binnen 5 werkdagen wordt uw meubelstuk dan bij u thuis afgeleverd, en dat voor maar een kleine meerprijs. 

Omdat wij een eigen bezorgdienst hebben, is het voor ons mogelijk om uw tafels op bijna elk gewenst tijdstip en vrijwel iedere locatie te leveren. Graag bespreken wij met u wat er mogelijk is.

Kiest u ook voor onze steigerhouten tafels?

Wilt u graag meer informatie over onze tafels? Of wilt u meer weten over een van onze andere steigerhouten meubelstukken? In beide gevallen staan wij met plezier voor u klaar. 

Een e-mail stuurt u naar info@brabanttrade.nl of vul het contactformulier in dat u op onze website vindt. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar 073-5943297. Of het nu gaat om steigerhouten tafels of een ander meubelstuk, Brabant Trade is uw adres.

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven