Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Natuursteen

 

Natuursteen kopen

Natuursteen kopen? Dan bent u bij Brabant Trade aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een halfverharding voor op de oprit of naar een decoratie steen voor in de tuin, Brabant Trade helpt u verder. 

 

U kunt verschillende natuursteen kopen bij Brabant Trade denk aan: split, halfverhardingen, keien, grind etc. 

 

Wat is natuursteen?

Natuursteen zijn stenen die worden gewonnen uit de natuur. Het gesteente is gevormd door een natuurlijk proces. Dit proces is al bezig sinds het begin van de aarde. De natuursteen wordt langzaam gevormd en wordt gewonnen uit groeves. Elke groeve is unieke waardoor er verschillende natuurstenen ontstaan. 

Natuursteen bestaat uit zand, kalk en klei of uit gestold steen zoals magma of lava. De natuurstenen die worden gevonden zijn al miljoenen jaren oud. 

 

Dé natuursteen specialist voor particulieren en ondernemers

Wilt u graag een klein paadje in uw tuin aanleggen van natuursteen? Of bent u juist op zoek naar keien die gebruikt kunnen worden voor een grote oprit? Voor elk project, groot of klein, schakelt u Brabant Trade in. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast kunnen wij u een ruim assortiment aan natuursteen leveren in de door u gewenste hoeveelheid. Welke van onze steensoorten gebruikt u voor uw project?

 

Natuursteen aanbod

Welke soort natuursteen u ook zoekt, u vindt uw steensoort in het uitgebreid aanbod van Brabant Trade. Wellicht ontdekt u zelfs gesteente waar u nog niet eerder van had gehoord. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Diverse splitsoorten: Ardenner split, gebroken basalt en yellow sun vermalen

Grind: maasgrind, taunus kwarts en moräne grind

Keien: turfsteen, lavabrokken en Ardenner breuksteen

Verschillende andere gesteente: argexkorrels, granietbanden en balkan

Andere benodigdheden: steenkorven en splitplaten

 

Natuursteen bestellen en eenvoudig thuis bezorgd

Wilt u een grote hoeveelheid natuursteen bestellen bij ons? Maar beschikt u zelf niet over een aanhangwagen om deze te kunnen vervoeren? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij hebben namelijk onze eigen vrachtwagens en andere transportmiddelen om uw bestelling netjes bij u thuis te kunnen afleveren. 

Onze experts kunnen het door u gekozen natuursteen leveren in zogenaamde big bags, zodat u de stenen zelf op de gewenste plek stort. Wij kunnen uw bestelling ook los vervoeren en direct op locatie storten. Let er hierbij wel op dat de door u gekozen plek bereikbaar dient te zijn voor onze vrachtwagens.

 

Natuursteen tuin

Wilt u natuursteen in uw tuin? Geen probleem! Brabant Trade biedt verschillende natuurstenen aan die in elke tuin kunnen. Bedenk waar u de natuurstenen voor wilt gebruiken in de tuin. Ben u op zoek naar natuursteen voor op de oprit, in de vijver of als decoratie?

Als u hulp nodig heeft om de perfecte natuursteen te kiezen voor uw tuin kunt u bij ons een vrijblijvende afspraak maken. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies. 

 

Waarvoor schakelt u ons in?

Wilt u graag dat wij uw natuursteen bij u thuis komen bezorgen? Dan bespreken wij samen met u welk tijdstip u het beste uitkomt. Wilt u graag wat meer informatie? Of maakt u bij voorkeur een afspraak met ons? Neem in beide gevallen contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073-5943297. 

U kunt ook een e-mail sturen naar info@brabanttrade.nl of vul het formulier op onze contactpagina in. Naar welke natuursteen u ook op zoek bent, wij van Brabant Trade zijn uw adres. Dit zijn maar een paar van de soorten natuursteen die wij u bieden. Meer informatie hierover? Neemt u gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

 

 

 

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven