Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Natuursteen

Dé specialist voor particulieren en ondernemers

Wilt u graag een klein paadje in uw tuin aanleggen van natuursteen? Of bent u juist op zoek naar keien die gebruikt kunnen worden voor een grote oprit? Voor elk project, groot of klein, schakelt u Brabant Trade in. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast kunnen wij u een ruim assortiment aan natuursteen leveren in de door u gewenste hoeveelheid. Welke van onze steensoorten gebruikt u voor uw project?

Wat wij u te bieden hebben

Welke soort natuursteen u ook zoekt, u vindt uw steensoort in het uitgebreid aanbod van Brabant Trade. Wellicht ontdekt u zelfs gesteente waar u nog niet eerder van had gehoord. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Diverse splitsoorten: Ardenner split, gebroken basalt en yellow sun vermalen
  • Grind: maasgrind, taunus kwarts en moräne grind
  • Keien: turfsteen, lavabrokken en Ardenner breuksteen
  • Verschillende andere gesteente: argexkorrels, granietbanden en balkan
  • Andere benodigdheden: steenkorven en splitplaten

Uw natuursteen eenvoudig bezorgd

Wilt u een grote hoeveelheid natuursteen bestellen bij ons? Maar beschikt u zelf niet over een aanhangwagen om deze te kunnen vervoeren? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij hebben namelijk onze eigen vrachtwagens en andere transportmiddelen om uw bestelling netjes bij u thuis te kunnen afleveren. Onze experts kunnen het door u gekozen natuursteen leveren in zogenaamde big bags, zodat u de stenen zelf op de gewenste plek stort. Wij kunnen uw bestelling ook los vervoeren en direct op locatie storten. Let er hierbij wel op dat de door u gekozen plek bereikbaar dient te zijn voor onze vrachtwagens.

Waarvoor schakelt u ons in?

Wilt u graag dat wij uw natuursteen bij u thuis komen bezorgen? Dan bespreken wij samen met u welk tijdstip u het beste uitkomt. Wilt u graag wat meer informatie? Of maakt u bij voorkeur een afspraak met ons? Neem in beide gevallen contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073-5943297. U kunt ook een e-mail sturen naar info@brabanttrade.nl of vul het formulier op onze contactpagina in. Naar welke natuursteen u ook op zoek bent, wij van Brabant Trade zijn uw adres.
Dit zijn maar een paar van de soorten natuursteen die wij u bieden. Meer informatie hierover? Neemt u gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven