Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Kleur
Aantal
X Sluiten
Filter opties

Split

Split kopen

Wilt u split kopen? Kijk dan niet verder. Bij Brabant Trade kunt u verschillende soorten split kopen voor een mooie prijs. Met onze split kunt u elke sfeer in uw tuin creëren die u wilt. 

 

Naast split kun u bij Brabant Trade ook terecht voor andere natuurstenen. Denk aan: grind, halfverhardingen en keien. 

 

Uw adres voor split

Split is een ‘gespleten’ breuksteen. Deze stenen worden uit groeves gewonnen en kennen verschillende vormen. Daarnaast biedt split veel voordelen vergeleken met bijvoorbeeld grind

Door de hoekige vorm kunnen ze minder bewegen en zijn ze dus stabieler. Daarnaast is split ook goedkoper dan de meeste grindsoorten. Bij Brabant Trade vindt u een ruime keuze aan deze steensoort. Hoe kunnen wij u helpen?

 

Welke soorten split vindt u bij ons?

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten split. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken, waardoor de toepassingsmogelijkheden onderling verschillen. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies over welk steensoort geschikt is voor uw doeleinde. Ons assortiment split bestaat uit onder meer:

  • Kleischelpen Split. Dit is een mengsel van schelpen en klei. Deze soort wordt gebruikt voor onder meer parkeerplaatsen en tuinen
  • Gebroken basalt. Dit gesteente is mooi donker van kleur en is ideaal voor het vullen van een schanskorf
  • Verde alpi Split. Dit is een serpentijn steensoort en wordt toegepast bij opritten, borders en parkeerplekken
  • Carrarasplit. Dit zijn stukje gebroken Carrara rots en deze worden gebruikt als decoratie
  • Rode mijnsteen Split. Deze steensoort is een restproduct uit de Zuid-Limburgse kolenmijnen. Rode mijnsteen wordt na winning gebrand en is geschikt voor wandelpaden en siertuinen

 

Makkelijk Split bestellen en thuis bezorgd

Heeft u uw oog laten vallen op een van onze split stenen? Maar wilt u zo’n grote hoeveelheid bestellen dat u deze niet meer zelf kunt vervoeren? Dat is bij ons dan geen enkel probleem. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw split thuis te laten afleveren. 

Hierbij heeft u twee opties. U kunt de stenen laten bezorgen in speciale big bags, maar wij kunnen ze ook los voor u vervoeren. In dit laatste geval storten wij ze op een door u gekozen plek. Kiest u ervoor om het gesteente thuis te laten bezorgen, dan dient u wel in acht te houden dat uw afleverlocatie goed bereikbaar is voor vrachtwagens.

 

Split in de tuin

Met Split kunt u een bijzondere sfeer creëren in uw tuin. Door de verschillende soorten split kunt u alle kanten op gaan en kan in elke tuin, Split worden gebruikt. Gaat u voor de mediterane look of bent u meer op zoek naar een pittige uitstraling? Waar u ook naar op zoek bent, met Split in uw tuin kan het allemaal. Heeft u advies nodig? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we samen naar de perfecte Split voor in uw tuin. 

 

Benieuwd naar ons split? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over ons split? Of heeft nog een andere vraag voor ons? Dan kunt u in beide gevallen natuurlijk contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-5943297. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook mailen naar [email protected] of het contactformulier op de website invullen. Zodra wij deze ontvangen hebben, zullen wij u zo vlug mogelijk een reactie sturen. Voor welke soort split kiest u bij Brabant Trade?

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven