Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Kleur
X Sluiten
Filter opties

Split

Uw adres voor verschillende steensoorten

Split is een ‘gespleten’ breuksteen, waaraan deze steensoort zijn naam aan te danken heeft. Deze stenen worden uit groeves gewonnen en kennen verschillende vormen. Daarnaast biedt deze steensoort veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld grind. Door de hoekige vorm kunnen ze minder bewegen en zijn ze dus stabieler. Daarnaast is split ook goedkoper dan de meeste grindsoorten. Bij Brabant Trade vindt u een ruime keuze aan deze steensoort. Hoe kunnen wij u helpen?

Welke soorten split vindt u bij ons?

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten split. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken, waardoor de toepassingsmogelijkheden onderling verschillen. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies over welk steensoort geschikt is voor uw doeleinde. Ons assortiment split bestaat uit onder meer:

  • Kleischelpen. Dit is een mengsel van schelpen en klei. Deze soort wordt gebruikt voor onder meer parkeerplaatsen en tuinen
  • Gebroken basalt. Dit gesteente is mooi donker van kleur en is ideaal voor het vullen van een schanskorf
  • Verde alpi. Dit is een serpentijn steensoort en wordt toegepast bij opritten, borders en parkeerplekken
  • Carrarasplit. Dit zijn stukje gebroken Carrara rots en deze worden gebruikt als decoratie
  • Rode mijnsteen. Deze steensoort is een restproduct uit de Zuid-Limburgse kolenmijnen. Rode mijnsteen wordt na winning gebrand en is geschikt voor wandelpaden en siertuinen

Wij bezorgen ook thuis

Heeft u uw oog laten vallen op een van onze split stenen? Maar wilt u zo’n grote hoeveelheid bestellen dat u deze niet meer zelf kunt vervoeren? Dat is bij ons dan geen enkel probleem. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw split thuis te laten afleveren. Hierbij heeft u twee opties. U kunt de stenen laten bezorgen in speciale big bags, maar wij kunnen ze ook los voor u vervoeren. In dit laatste geval storten wij ze op een door u gekozen plek. Kiest u ervoor om het gesteente thuis te laten bezorgen, dan dient u wel in acht te houden dat uw afleverlocatie goed bereikbaar is voor vrachtwagens.

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over ons split? Of heeft nog een andere vraag voor ons? Dan kunt u in beide gevallen natuurlijk contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-5943297. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook mailen naar info@brabanttrade.nl of het contactformulier op de website invullen. Zodra wij deze ontvangen hebben, zullen wij u zo vlug mogelijk een reactie sturen. Voor welke soort split kiest u bij Brabant Trade?

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven