Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Afmeting
X Sluiten
Filter opties

Steigerhouten banken

Steigerhouten bank kopen bij Brabant Trade

U vindt in ons assortiment verschillende banken gemaakt van steigerhout. Niet alleen tuinmeubelen zoals loungebanken, maar ook stukken die binnenshuis geplaatst kunnen worden. Kiest u voor onze steigerhout tuinmeubelen, dan bieden wij u het volgende:

  • Wij kunnen banken in allerlei kleuren leveren
  • Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen de bank op maat maken
  • In bijna alle gevallen kunnen wij binnen 5 dagen uw bank thuisbezorgen
  • Wij schuren de bank standaard voor u
  • Brabant Trade biedt u aantrekkelijke tarieven

Bekijk ook onze steigerhouten badmeubels, tafels, spiegels en buitenkeukens. 

Steigerhouten bank op maat laten maken

Wilt u graag een steigerhouten bank die u bij niemand anders in Nederland terugvindt? Dan helpen wij van Brabant Trade u graag. Wij maken al onze tuinmeubelen in eigen beheer. 

Dit biedt u verschillende voordelen. Zo kunnen wij hierdoor de prijzen laag houden. Ook kunnen wij een meubelstuk gemaakt van steigerhout hierdoor geheel op maat produceren voor u. Wat u ook in gedachten heeft, wij realiseren het. Wat maken wij binnenkort voor u?

Steigerhouten loungebank thuisbezorgd

Naast dat u bij ons terechtkunt voor de aanschaf van banken gemaakt van steigerhout kunnen wij meer voor u betekenen. Wij willen onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn. 

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw tuinmeubelen thuis te laten bezorgen. Wij beschikken over eigen vervoersmiddelen, waardoor wij op bijna elke locatie en ieder tijdstip kunnen bezorgen. 

In samenspraak met u plannen wij een gewenste dag en locatie wanneer wij uw meubel van steigerhout komen leveren. Het is hierbij wel belangrijk dat de afgesproken plek goed te bereiken is voor zwaar verkeer.

Bent u geïnteresseerd in onze steigerhouten banken?

Heeft u uw oog laten vallen op een van onze tuinmeubelen? Of heeft u een ander meubel van steigerhout gevonden dat u bevalt? Dan kunt u uiteraard contact opnemen. Ook voor meer informatie of als u nog vragen heeft, staan wij klaar voor u. 

U bereikt ons op 073-5943297 of stuur een e-mail naar info@brabanttrade.nl. Ook vindt u op onze website een contactformulier dat u kunt invullen en opsturen. Onze medewerkers zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Voor een ruim aanbod aan steigerhout tuinmeubelen die volledig naar wens gemaakt kunnen worden, moet u bij Brabant Trade zijn.

 

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven