Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Afmeting
X Sluiten
Filter opties

Steigerhouten badkamermeubels

Steigerhout in de badkamer

Hout in de badkamer? Kan dat wel? Jazeker, steigerhout is een sterk hout die wel tegen een stootje kan. Daarbij verweert steigerhout zich goed tegen water. Ook kun je het hout een handje helpen met een coating die beschermt tegen vocht. 

Het steigerhout geeft de badkamer een unieke en warme indruk. Niet alleen maar zwarte en witte tinten in de badkamer, maar warme en natuurlijke kleuren.

Plaats bijvoorbeeld een steigerhouten badkamermeubel en/of een steigerhouten spiegel. Bent u ook op zoek naar andere steigerhouten meubels, klik dan op de link. 

Steigerhouten badkamermeubels kopen

Bij Brabant Trade bent u aan het juiste adres voor alle soorten steigerhouten badmeubels. Wij bieden 6 diverse badmeubels aan, maar ook als u een steigerhouten badmeubel op maat wilt hebben kunt u bij ons terecht. 

Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Wilt u een bestaand meubel of wilt u er een op maat laten maken? Naar welke afmetingen ben je op zoek? Met of zonder coating? En heb je begeleiding nodig? 

U kunt de prijs zelf berekenen op de productpagina’s of u kunt contact opnemen. Als u een badmeubel op maat zoekt, lees dan verder. 

Steigerhouten badkamermeubels op maat

Wilt u een kwaliteit steigerhouten badmeubel eventueel met mee te leveren wasbakken en kranen, dan kan Brabant Trade voor u deze wens in vervulling laten gaan. 

Geef ons uw wensen aan en wij maken een scherpe offerte, en naar wens kan het meubel ook worden geleverd en geplaatst(tegen vergoeding) wij maken alles in eigen beheer dus kwaliteit is gewaarborgd. Het meubel kunnen wij indien gewenst voorzien van een beitslaag en een waterafstotende nano-laklaag.

Daag ons uit en wij stellen u niet teleur. Contact opnemen kan via mail info@brabanttrade.nl of bellen met 0735943297

 

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven