Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Kleur
X Sluiten
Filter opties

Halfverharding

Wij leveren al uw halfverhardingen

Het adres in de regio Den Bosch voor halfverhardingen zoals fijn dolomiet, komex, schelpen en gravier d’or. Snel en veilig online besteld. Deze halfverhardingen worden veel toegepast voor oprit,wandelpad,fietspaden. Dit materiaal is na verwerking uitstekend beloopbaar voor rolstoel,rollator,fietsen en auto.

Welke soorten halfverhardingen vindt u bij ons?

  • Dolomiet , deze wordt veel toegepast bij jeu de boulesbanen, of Petanquebanen.Maar ook als loop-wandelpad in tuin of park.
  • Gewassen of gebroken schelpen, deze worden veel toegetast voor parkeerplaatsen en in tuinen als wandelpad.
  • Leemgrind, dit is een mengsel van leem-zand-grind en is een relatief goedkope en goedeoplossing voor de verharding van opritten en loop en wandelpaden. Deze leemgrind ook wel stol genoemd wordt ook veel op de paden op de hoge veluwe verwerkt.
  • Komex is een halfverharding die in een aantal mooie kleuren wordt geleverd zoals beige-rood-geel-antraciet.

Wij bezorgen ook aan huis

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod van halfverhardingen? Maar u heeft een grotere hoeveelheid nodig, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij leveren ook met kiepwagen of kraanwagen de materialen waar u deze wenst te hebben. Ook kunnen de meeste halfverhardingen in big bags geleverd worden. Wel moet deze loslakatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagens.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons

Indien u graag meer wilt weten over deze halfverhardingen, over de verwerking of hoeveel u nodig zou hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 073-5943297. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad te woord. U mag ons natuurlijk ook mailen naar info@brabanttrade.nl en uw vragen-wensen kenbaar maken. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Voor welke halfverharding kiest u bij Brabant Trade?

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven