Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Kleur
Aantal
X Sluiten
Filter opties

Halfverharding

 

Halfverhardingen kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk aan een oprit, fietspaden, parkeerplaatsen, tuinpad of wandelpaden. Waar u ook een halfverharding voor nodig hebt, bij Brabant Trade helpen we u verder. 

 

Wij leveren al uw halfverhardingen

Hét adres in de regio Den Bosch voor halfverhardingen zoals fijn dolomiet, komex, schelpen en gravier d’or. Snel en veilig online besteld. Deze halfverhardingen worden veel gebruikt voor op een oprit, wandelpad of fietspaden. Dit materiaal is na verwerking uitstekend begaanbaar met een rolstoel, rollator, fiets en auto.

 

Welke soorten halfverhardingen vindt u bij ons?

  • Dolomiet halfverharding, deze wordt veel toegepast bij jeu-de-boulesbanen, of Petanquebanen. Maar ook als loop-wandelpad in tuin of park.
  • Gewassen of gebroken schelpen, deze worden veel toegetast voor parkeerplaatsen en in tuinen als wandelpad.
  • Leemgrind halfverharding, dit is een mengsel van leem-zand-grind en is een relatief goedkope en goede oplossing voor de verharding van opritten, loop- en wandelpaden. Deze leemgrind ook wel stol genoemd wordt ook veel op de paden op de Hoge Veluwe verwerkt.
  • Komex is een halfverharding die in een aantal mooie kleuren wordt geleverd zoals beige-rood-geel-antraciet.

 

Wij bezorgen halfverhardingen ook aan huis

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod van halfverhardingen? Maar u heeft een grotere hoeveelheid nodig, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij leveren ook met kiepwagen of kraanwagen de materialen waar u deze wenst te hebben. Ook kunnen de meeste halfverhardingen in big bags geleverd worden. Wel moet deze los locatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagens.

 

Kosten aanleg halfverhardingen

De kosten van het aanleggen van halfverhardingen is afhankelijk van het soort halfverhardingen dat u kiest. U kunt op de pagina’s van onze producten zelf makkelijk en snel uitrekenen wat de kosten zullen zijn voor uw halfverharding tuinpad, fietspad etc. De halfverhardingen zijn per 1.000 kg of per kuub te bestellen. Voor een exacte prijs kunt u ook een offerte aanvragen. 

 

Halfverhardingen tuin

Halfverhardingen worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Halfverhardingen worden vaak gezien in stadsparken, fietspaden en wandelpaden. Maar ook in de tuin kunt u een halfverharding gebruiken. Denk aan een smal tuinpad of op de oprit. Wilt u weten welke halfverharding in uw tuin past? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

Nieuwsgierig naar onze halfverhardingen? Bel of mail ons

Indien u graag meer wilt weten over deze halfverhardingen, over de verwerking of hoeveel u nodig zou hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 073-5943297. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad te woord. U mag ons natuurlijk ook mailen naar info@brabanttrade.nl en uw vragen-wensen kenbaar maken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Voor welke halfverharding kiest u bij Brabant Trade?

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven