Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade
Filter opties
Uitvoering haard
Kleur
Vermogen
X Sluiten
Filter opties

Terrashaarden

Zoekt u een stijlvolle terrashaard van Easy Fires?

Wij zijn dealer in de regio Den Bosch, Oss en Tilburg. We hebben een groot assortiment van deze mooie buitenhaarden. Zie terrashaarden voor de huidige collectie. Een dergelijke vuurtafel is een absolute aanwinst voor uw terras. En voor u, want u kunt zo extra lang van een zomerse avond genieten.

Geen last van rook of vonken.

Deze vuurtafels werken op propaan gas. De gasfles is fraai weg gewerkt in de tafel onder de haard zelf. Ombouw naar aardgas is overigens ook nog mogelijk . Het grote voordeel is dat u geen last heeft van stinkende rook of rondspringende vonken. De RVS-brander is verder mooi aan het oog ontrokken door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op echt hout haardvuur lijkt.

Accessoires

Accessoires die de terrashaard kunnen complementeren zijn een glazen ombouw, een hoes en keramische stammetjes. Vooral een glazen ombouw is een must have. Deze beschermt de vlam namelijk tegen de wind. En voor de veiligheid is deze ook geen overbodige luxe.

Passend in ieder exterieur

De vuurtafels zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle uitvoeringen. In rustiek hout, en modern wit en zwart. Voor ieder exterieur is er dus wel een terrashaard. De vuurhaarden stralen allen rust uit. Het design is strak zonder toeters en bellen.

Eenvoudig qua gebruik

De terrashaard gaat aan via een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is met een draaiknop in te stellen. Deze knoppen zijn mooi weg gewerkt aan de zijkant van de vuurtafel.Ook zijn onze gashaarden om te bouwen naar aargas indien nodig. Dit is dan weer kostenbesparend op uw gasverbruik.

 

Advies en contact

Wilt u weten welke terrashaard het beste past bij u? Neem dan vrijblijvend contact op met mij. Ik ben te bereiken op 073 5943297 of via info@brabanttrade.nl

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven