Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Steigerhouten meubelshop

Zoekt u een steigerhouten meubelshop in Brabant of Zuid-Gelderland? Brabant Trade is de regionale steigerhout specialist. We leveren vooral aan klanten in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss, Uden/Veghel en Nijmegen, aangezien we in Schijndel gevestigd zijn met onze werkplaats.

We kennen een ruime keuze aan steigerhouten meubelen. Uniek aan ons  is, dat wij onze meubelen zelf maken èn op maat.

 

Zowel steigerhouten meubels voor buiten als binnen

We hebben meubels van steigerhout voor zowel binnen als buiten. Ons aanbod bestaat uit een ruime keuze aan o.a. 

Dit geeft een impressie van wat wij kunnen betekenen voor u. We leveren echter wel meer, zolang het maar van steigerhout is. Dus ook als u een toonbank, lambrisering of iets geheel anders in gedachten heeft dan vernemen we dat graag. Wij houden van een uitdaging! Heeft u interesse of wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met ons voor advies of een vrijblijvende offerte.

073-5943297

info@brabanttrade.nl

Online bestellen is overigens ook mogelijk als de uitvoering van uw wens al getoond wordt. Ook maken wij meubels met staalaccenten of tafels met stalen onderstellen/poten in alle vormen.

 

Maatwerk en speciale projecten, ook voor de zakelijke markt

Zoals aangegeven kunnen we in principe alle meubels en aanverwante objecten maken van steigerhout als maatwerkspecialist. Denk aan barkrukken, vergaderruimtes, lambriseringen van steigerhout, bedden, kasten etc. Ook bedrijven kunnen dus bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het complete interieur van een café, unieke vergaderruimte op kantoor, of een kantine van een sporthal.

 

Snelle levering steigerhouten meubels Brabant

Wij komen uw steigerhouten meubelen tegen een kleine meerprijs graag bij u bezorgen. Dit doen we ook snel, omdat we eigen transport hebben. Ook kunt u uw meubels op onze locatie te Schijndel ophalen.

 

Onze voordelen

Hier onze unieke voordelen nog op een rijtje:

We vernemen graag van u als u op zoek bent naar steigerhouten meubels op maat!

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven