• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Steigerhouten meubelen

Unieke houten meubels

Brabant Trade is uw adres voor een ruime keuze aan steigerhouten meubelen. Bij ons vindt u geen standaardmodellen die u in menig andere Nederlandse tuin terugvindt. Wij maken onze meubelen zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij eenvoudig rekening houden met uw wensen. Wilt u een steigerhouten toonbank en heeft u hiervoor specifieke maten in gedachten? Of wilt u een bepaalde kleur? Wat u ook wilt, niets is voor ons te gek. Wij zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Klik op de onderstaande links voor het assortiment per soort meubels. Deze zijn ook meestal direct online te bestellen:

Steigerhouten tafels

Steigerhouten banken

Steigerhouten spiegels

Steigerhouten BBQs

Badkamermeubels steigerhout

Steigerhouten kliko ombouw

Wat wij u te bieden hebben

Ons aanbod bestaat uit een ruime keuze aan steigerhouten tafels, banken en boekenkasten. U vindt bij ons meubelen voor zowel binnen als buiten. Zo hebben wij complete tuinsets, maar ook eethoeken voor in huis. Kiest u voor onze steigerhouten meubelen, dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Wij kunnen in alle kleuren leveren
  • Elke meubelstuk wordt standaard geschuurd door ons
  • Wij kunnen in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen leveren
  • Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij scherpe tarieven bieden
  • Wij kunnen uw meubelstuk op maat maken. Ieder model en afmeting is leverbaar

Uw aankoop ook thuisbezorgd

Een steigerhouten meubelstuk is niet gemakkelijk te vervoeren. Vooral voor de wat grotere meubelen zult u een aanhanger nodig hebben. Heeft u die niet, dan is dat geen enkel probleem bij Brabant Trade. Wij komen uw meubelen tegen een kleine meerprijs graag bij u bezorgen. Omdat wij beschikken over eigen transport kunnen wij snel uw steigerhouten meubelstuk(ken) afleveren. In overleg kunnen wij uw bestelling op een door u gewenst tijdstip en plek afleveren. Noodzakelijk is wel dat deze locatie goed bereikbaar is voor onze vrachtwagens. Twijfelt u hierover, dan adviseren wij u tijdig contact op te nemen hierover.

Kiest u ook voor onze steigerhouten meubelen?

Heeft u uw oog laten vallen op een steigerhouten loungebank? Of zou u eerst meer willen weten over onze meubelen? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073-5943297. Wanneer u graag een e-mail wilt zenden, dan kan dat naar info@brabanttrade.nl. Ook kunt u het formulier op onze contactpagina invullen. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Welke van onze steigerhouten meubelen mogen wij op maat maken voor u?