Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Steigerhouten buitenkeuken met BBQ kopen Uden/Veghel

Wilt u een buitenkeuken met BBQ kopen en woont u in de regio Uden/Veghel? Dan bent u bij Brabant Trade aan het juiste adres zoals de naam al aangeeft. Wij maken op ambachtelijke wijze steigerhouten buitenkeukens met ingebouwde barbecue. En dat in alle soorten, maten en kleuren in onze werkplaats te Schijndel. We zijn dus een specialist die ook nog eens om de hoek zit. Zie steigerhouten buitenkeuken met BBQ voor het aanbod. Of beter gezegd indruk, omdat we een steigerhouten buitenkeuken net kunnen maken zoals u het voor ogen heeft. 

Buitenkeuken ombouw op maat Boretti/Grandhall mogelijk

Wij maken uw buitenkeuken met BBQ namelijk desgewenst op maat, geheel conform uw wensen. Wilt u naast kastjes ook een wijnrek of lades? Het is allemaal mogelijk. De BBQs die wij inbouwen zijn van de topmerken Boretti en Grandhall. 

Klik op buitenkeuken inclusief BBQ voor de modellen en mogelijkheden. Hier kunt u ze direct online kopen of een vrijblijvende offerte ontvangen.

Contact

Heeft u al precies voor ogen hoe uw buitenkeuken van uw dromen eruit moet zien? Of heeft u juist geen idee wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met ons. Of heeft u advies nodig of heet u vragen? Mail ons via info@brabanttrade.nl of bel ons op 0735943297

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven