Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Stol / leemgrind

  • Hechtende werking, milieuvriendelijk.
  • Ideaal als ophoging, fundering of verhardingsmateriaal.

 

Lees meer

Volledige omschrijving

  • Hechtende werking, milieuvriendelijk.
  • Ideaal als ophoging, fundering of verhardingsmateriaal.

 

Alles over leemgrind/stol

Leemgrind is een mengsel van grind, zand en leem. De aanwezige leem heeft een hechtende werking. Stol wordt dan ook vaak gebruikt voor ophoging of als funderings- of verhardingsmateriaal onder bijvoorbeeld opritten en tuinen. Ook wordt het steeds meer op bospaden etc. gezien als milieuvriendelijke, natuurlijke oplossing voor in natuurlijke omgevingen. Het wordt dan na aanleggen verdicht tot halfverharding.

Wij leveren dit materiaal alleen met volle vrachten vanaf 20 ton.

Leemgrind/stol kopen

Leemgrind kopen? Dan bent u aan het juiste adres. Leemgrind is al verkrijgbaar vanaf €34,- (excl. transportkosten)per 1.000 kilo, bij een bestelling van 30.000 kilo. Leemgrind is alleen losgestort verkrijgbaar. Ons leemgrind is altijd leverbaar en de levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen. 

Ook andere halfverhardingen bekijken? Kijk dan ook naar onze dolomiet halfverharding, bims, komex bio en Gravier d'Or. 

Leemgrind/stol aanleggen

Leemgrind aanleggen in jouw tuin? Leemgrind/stol heeft een vastliggende bovenlaag doordat de aanwezigheid van zand en leem. Hierdoor heeft de grond houvast en is het ideaal voor opritten en tuinen. Maar u kunt het ook gebruiken als een fundering of ophoging. Als u vragen heeft over deze halfverharding of advies nodig heeft kunt u contact opnemen met het team van Brabant Trade. Wij helpen u graag verder. 

Leemgrind/stol halfverharding

Leemgrind/stol is niet alleen een milieuvriendelijke oplossing, het neemt vele voordelen met zich mee. Zo is leemgrind goed waterdoorlatend. Halfverhardingen kunnen in elke gewenste vorm verwerkt worden. Daarnaast zijn beschadigingen makkelijk te repareren door wat nieuwe leemgrind aan te brengen. Perfect als halfverharding!

Bereken hoeveel grind u nodig heeft per m2

Waarom u kiest voor Brabant Trade

 

 

 

 

Een paar suggesties
Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven