Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Steigerhouten buitenkeuken met BBQ kopen Eindhoven

Wilt u een buitenkeuken met BBQ kopen en woont u in de regio Eindhoven? Dan bent u bij Brabant Trade aan het juiste adres zoals de naam al aangeeft. Wij maken op ambachtelijke wijze steigerhouten buitenkeukens met ingebouwde barbecue. En dat in alle soorten, maten en kleuren in onze werkplaats te Schijndel. We zijn dus een specialist uit de provincie Brabant zelf. Zie steigerhouten buitenkeuken met BBQ voor het aanbod. Of beter gezegd impressie, omdat we een steigerhouten buitenkeuken net kunnen maken zoals u wilt.

Buitenkeuken ombouw op maat Boretti/Grandhall mogelijk

Wij maken uw buitenkeuken met BBQ namelijk desgewenst op maat, geheel conform uw wensen. Wilt u naast kastjes ook een wijnrek of lades? Het is allemaal mogelijk bij ons. De BBQs die wij inbouwen zijn van de topmerken Boretti en Grandhall.

Accessoires leveren we ook, zoals bijvoorbeeld een afdekhoes op maat om uw BBQ in topconditie te houden. Klik op buitenkeuken inclusief BBQ voor de modellen en mogelijkheden. Hier kunt u ze direct online kopen of een vrijblijvende offerte opvragen.

Contact

Heeft u vrijblijvend advies nodig of vragen? Neem dan contact op met ons. Mail ons via [email protected] of bel ons op 0735943297

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven