Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Zand kopen Nijmegen

Zand kopen Nijmegen gezocht? Brabant Trade levert ook in Zuid-Gelderland. Dus ook in de regio Nijmegen en Maas & Waal. Populaire soorten zand zijn:

 

Zie voor het complete assortiment de pagina soorten zand. Zand is veel gebruikt voor o.a.:

Ook instrooizand voor kunstgras leveren we. Voor het invegen van uw nieuw aangelegde stenen of tegels is brekerzand nodig. Of voegmiddel wat een waterdoorlatende voeg geeft en geen onkruidgroei meer tussen de stenen. 

 

1 kuub zand prijs en advies

De kosten van een kuub zand variëren. Deze hangen af van het soort zand, of het los gestort moet worden of in big bags afgeleverd. Ook de hoeveelheid is een belangrijke factor die de prijs bepaalt. U kunt deze in ieder geval snel uitrekenen per soort zand. Als u op de bovenstaande links klikt komt u direct bij de zandsoort uit. Wilt u vrijblijvend advies over welk zand u nodig heeft? Bel ons dan op: 073 5943297 of mail naar info@brabanttrade.nl

 

Onze voordelen voor u op een rij:

 

Ook het adres voor grind, split, keien en halfverhardingen

Naast diverse soorten zand leveren we ook andere soorten natuursteen:

Als natuursteen specialist bieden we ook een aantal speciale producten, zoals Belgische kasseien, maanrotsen en gravel. Zie onze specials natuursteen voor het assortiment.

 

De regionale natuursteen specialist 

Brabant Trade is gevestigd in Den Dungen bij Den Bosch. We hebben dan ook klanten in de regio Nijmegen. Denk aan plaatsen als:

 

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven