Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Vuurtafel gas kopen

Vuurtafel gas kopen? Wij zijn dealer in de regio Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg. We hebben een groot assortiment van deze sfeervolle vuurtafels. Zie terrashaarden op gas voor het assortiment. U kunt de vuurtafel van uw keuze daar snel online bestellen.

De vuurtafels zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle uitvoeringen. Of u een landelijke, klassieke houten vuurtafel of juist moderne vierkante vuurtafel in zwart, wit of grijs zoekt: wij leveren ze. Voor ieder exterieur is er dus wel een terrashaard.

Heeft u nog advies nodig? Schroom dan niet contact op te nemen. Bel ons op: 073 5943297 of mail naar info@brabanttrade.nl

 

Geen last van rook of vonken

Deze vuurtafels werken met een ingebouwde gasfles op propaangas. De gasfles is fraai weg gewerkt in de tafel onder de haard zelf en eenvoudig te vervangen. Ombouw naar aardgas is trouwens wel een optie. Grote voordeel van deze terrashaarden is dat u geen last heeft van stinkende rook of rondspringende vonken. De RVS-brander is verder mooi aan het oog onttrokken door de meegeleverde lavastenen. Het vuur lijkt daardoor op echt haardvuur, wat natuurlijk voor een mooie romantische sfeer zorgt.

 

Eenvoudig in gebruik

De terrashaard gaat aan via een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is instelbaar met een draaiknop. Deze knoppen zijn mooi weg gewerkt aan de zijkant van de vuurtafel.

 

Vuurhaard tafel accessoires

Daarnaast leveren we ook mooie accessoires. Denk aan

  • glazen ombouw
  • beschermhoezen
  • keramische stammetjes

Vooral een glazen ombouw is een nuttig toebehoren. Deze beschermt de vlam namelijk tegen de wind. En voor de veiligheid is deze ook sterk aan te raden.

Advies en contact

Wilt u weten welke terrashaard het beste past bij u? Neem dan vrijblijvend contact op met mij. Ik ben te bereiken op 073 5943297 of via info@brabanttrade.nl

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven