Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Terrashaard gas kopen

Wilt u een terrashaard gas kopen? Dan zit u hier warmpjes! Wij zijn namelijk dealer van dit soort terrashaarden in de regio Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg. We hebben een groot assortiment van deze sfeervolle vuurhaarden van o.a. Easy Fires. Zie terrashaarden op gas voor het actuele assortiment. U kunt de vuurtafel van uw keuze daar snel online bestellen.

De vuurtafels zijn verkrijgbaar in veel soorten. Of u nu een landelijke, klassieke houten vuurtafel of juist een moderne vierkante vuurtafel in zwart, wit of grijs zoekt: wij hebben ze voor u. Voor ieder exterieur is er dus wel een terrashaard.

Heeft u nog advies nodig? Schroom dan niet contact op te nemen. Bel ons op: 073 5943297 of mail naar [email protected]

 

Genieten van vuur zonder rook of vonken

Deze vuurtafels werken met een ingebouwde gasfles op propaangas. De gasfles is fraai weg gewerkt in de tafel onder de haard zelf en eenvoudig te vervangen. Ombouw naar aardgas is trouwens wel een optie. Grote voordeel van deze terrashaarden is dat u geen last heeft van stinkende rook of rondspringende vonken. De RVS-brander is verder mooi aan het oog onttrokken door de meegeleverde lavastenen. Het vuur lijkt daardoor op echt haardvuur, wat erg sfeervol is.

 

Terrashaard tafelmodel accessoires

Daarnaast leveren we ook mooie accessoires. Denk aan

  • glazen ombouw
  • beschermhoezen
  • keramische stammetjes

Vooral een glazen ombouw is een nuttig toebehoren. Deze beschermt de vlam namelijk tegen de wind. En voor de veiligheid is deze ook sterk aan te raden.

Advies en contact

Wilt u weten welke terrashaard het beste past bij u? Neem dan vrijblijvend contact op: 073 5943297 of via [email protected]

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven