Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Steigerhouten loungebanken op maat

Wilt u een steigerhouten loungebank op maat laten maken? Dan zit u hier letterlijk en figuurlijk goed, omdat we dat doen n in onze eigen werkplaats te Schijndel. Het maken van steigerhouten meubels zoals loungebanken doen wij dan ook vooral voor klanten in de volgende nabije regio`s:

  • Den Bosch
  • Oss
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Uden/Veghel
  • Nijmegen

We leveren echter ook aan klanten elders in het land, omdat we over eigen transport beschikken. Dus als u pak hem beet in Apeldoorn of Dordrecht kunnen we u ook van dienst zijn.

Lounge bank tuin in alle afmetingen

We maken loungebanken in alle formaten, omdat het dus maatwerk betreft. Veel voorkomende breedtes zijn 170 cm en 180 cm. Ook leveren we complete lounge sets, zoals de foto toont. Dus met tafels, blokken etc. In feite kunnen we allerhande meubels van steigerhout leveren. Denk aan spiegels, buitenkeukens etc. Net wat u wenst. Zie steigerhouten meubels voor een indruk.

Zitdiepte loungebank: van groot belang voor zitcomfort

Ook de zitdiepte is van groot belang voor zitcomfort, naast de hoogte. Hier houden we dan ook rekening mee en we kunnen u adviseren wat voor u en uw gezinsleden de beste zitdiepte is. Als u lange benen heeft is een diepe zit van belang. Heeft u kortere benen, dan is een kortere zitdiepte van belang.

Zie steigerhouten banken voor een impressie.

 

Contact

Heeft u vrijblijvend advies nodig of vragen? Neem dan contact op met ons. Mail ons via [email protected] of bel ons op

073-5943297

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven