• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Retourbeleid & betalingen

BETALINGEN

Een groot deel van onze producten kan direct online besteld worden. De betaalmethode is iDEAL.  Ook zijn er artikelen waarbij betaling achteraf geldt. Dit zijn vooral de meubels op maat. Zie voor meer info over betalingen onze algemene voorwaarden.

RETOURNEREN VAN UW BESTELLING

Natuurlijk is het mogelijk uw ontvangen bestelling te retourneren. Dit kan zijn omdat u niet tevreden bent, een verkeerd product of teveel hebt besteld. Dit is het herroepingsrecht, wat wettelijk is vastgelegd. Als consument heeft u 14 dagen na ontvangst van het product de tijd om (evt. zonder opgave van reden) de gesloten overeenkomst te ontbinden. Er zijn diverse mogelijkheden om uw ontvangen product te retourneren:

·         U kunt het product zelf terugbrengen. 

·         Heeft u zelf geen mogelijkheden tot vervoer, dan kunt u het product voldoende gefrankeerd naar ons retouradres zenden of het product door ons laten ophalen. Zie onderaan de pagina voor de tarieven hiervoor. 

·         U dient het product zoveel mogelijk in originele staat te retourneren. Indien het product beschadigd of onvolledig wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de schade aan u door te berekenen.

·         U krijgt het aankoopbedrag van het product, inclusief eventuele bezorgkosten en rembourskosten, zo spoedig mogelijk (doch altijd binnen 14 dagen na annulering) retourgestort. De retourstorting wordt uitgevoerd zodra het product retour is binnengekomen of u aantoont dat deze naar ons verzonden is, tenzij dat wij het product zelf komen ophalen. Een terugbetaling is altijd kosteloos voor u.

RETOURVOORWAARDEN

Aan het retourneren van producten zijn enkele voorwaarden verbonden:

·         U dient ten alle tijde aan ons door te geven als u producten terug komt brengen of laat retourzenden. Dit doet u door een retourformulier ingevuld mee te zenden, zie onderstaand.

·         Bij elke retournering dient u de pakbon mee te nemen of mee te geven, indien mogelijk. 

·         Bij elke retournering dient u een ordernummer op te geven, zodat wij uw order kunnen traceren.

·         U dient zelf uw rekeninggegevens per email aan ons door te geven indien u recht heeft op een terugbetaling. In principe wordt de terugbetaling retourgestort op dezelfde wijze als u betaald heeft (contante betaling uitgesloten).

·         De kosten voor terugzending zijn voor u als consument.

·         U dient het product binnen 14 dagen na annulering retour te zenden

Wilt u meer informatie over het herroepingsrecht of de algemene voorwaarden, lees dan onze Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk, waar wij ons aan verbinden.

Tarieven ophaling / omruilingen

Wilt u uw geleverde bestelling retourneren en door ons weer op laten halen, dan hanteren wij de volgende tarieven:

·         €85,= voor bestellingen t/m 900kg

·         €120,= voor bestellingen van bags vanaf 1000kg en splitplaten

Wilt u uw bestelling omruilen voor een ander product of formaat, dan hanteren wij de volgende tarieven:

·         € 130,= voor bestellingen van bags t/m 900kg

·         160,= voor bestellingen van bags vanaf 1000kg en splitplaten

Deze tarieven gelden voor bestellingen t/m 3 stuks/bags en zijn gebaseerd op transporttarieven die wij ook gerekend krijgen van onze transporteurs.