Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 073 5943297
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Brabant Trade

Boschips kopen

Wilt u boschips kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zeker als u in een straal van 30 kilometer rondom Den Bosch woont. Dan krijgt u namelijk zelfs korting. 

Boschips/houtschips zijn een ideale en natuurlijke bodembedekking voor tuinpaden of voor onder speeltoestellen. Ook oogt het decoratief in borders en perken.

Geen transportkosten

Voor dit product rekenen we geen extra transportkosten. En u krijgt dus zelfs nog een korting als u in een straal van 30 km rondom Den Bosch (bijv. Tilburg-Oss-Zaltbommel-Waalwijk) woont en uw bestelling los gestort mag worden geleverd. Neem contact op met ons, dan kunnen wij u vertellen wat de korting is en de exacte kosten zijn. Bel 073 5943297 of mail naar [email protected]

Ook grind, split en halfverhardingen

Naast boschips en andere soorten bodembedekking leveren we ook natuursteen:

Als natuursteen specialist leveren we ook een aantal speciale producten, zoals Belgische kasseien, maanrotsen en gravel. Zie onze specials natuursteen voor het assortiment.

Contact

Heeft u vrijblijvend advies nodig of vragen? Neem dan contact op met ons. Mail ons: [email protected] of bel ons op 073-5943297

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven