• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Tuinartikelen Zaltbommel

Uniek voor uw tuin

Naar tuinartikelen in Zaltbommel aan het zoeken? Dan helpen wij van Brabant Trade u graag. Of het nu gaat om terrasverwarming of andere tuinartikelen, u vindt het bij ons in het ruime assortiment. Wij bieden u in Zaltbommel de mogelijkheid om al onze producten thuis te laten bezorgen. Hiervoor hebben wij ons eigen transport, waardoor wij de meeste artikelen binnen 5 werkdagen kunnen leveren. Wij werken met vrachtwagens om onze producten te kunnen vervoeren. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat de door u gewenste locatie goed bereikbaar is voor zwaar verkeer.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Eén van de tuinartikelen waarvoor u bij ons terechtkunt, zijn onze eigen steigerhouten meubelen. Deze worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij vervaardigen steigerhouten meubelen voor zowel binnen als buiten in Zaltbommel. Zo kunnen wij een loungebank en zelfs een televisiemeubel voor u op maat maken. Heeft u in Zaltbommel een bepaald ontwerp in gedachten? Geef het aan ons door en wij houden daar rekening mee. Wij maken al onze meubelen zelf en hebben nauwelijks overheadkosten. Dit heeft als voordeel voor u dat wij de prijzen van onze tuinartikelen zeer scherp kunnen houden.

Ons aanbod aan natuursteen

U vindt naast een uitgebreid aanbod aan tuinartikelen in Zaltbommel, ook een ruime keuze aan tuinmaterialen. Zo zijn wij in Zaltbommel uw adres voor diverse soorten onbewerkt natuursteen. U kunt hierbij denken aan de volgende tuinartikelen:

  • Split: rode mijnsteen, gebroken basalt en verde alpi
  • Siergrind: berggrind, Limburgs grind en Taunus kwarts
  • Keien: tufsteen, glaskeien en bonte Maaskeien
  • Onze andere steensoorten: gravier d’or, dolomiet en aseria
  • Ook benodigdheden, zoals splitplaten en steenkorven

Uiteindelijk adviseren wij om uw keuze te baseren op wat u het mooiste vindt passen bij uw tuin. Siergrind is een goede optie wanneer u een tuin heeft met veel kleurige bloemen. Ardenner split en Basalt split zijn goede opties wanneer u een ondergrond nodig hebt die minder aandacht trekt. Ardenner split heeft ook wanneer het nat is een licht grijze kleur. Basalt split heeft een hele diep donkere kleur grijs. Grind en split zijn zeer onderhoudsvriendelijke opties voor uw tuin. Als u een worteldoek onder het grind legt groeit er niks tussendoor en wordt water en vuil toch afgevoerd. Onze favoriet is het carrera grind. Deze witte steentjes zorgen dat groentinten meer diepgang krijgen. Als u toch een iets gevarieerder beeld wil creëren kunt u het beste gaan voor een gemixt grind zoals het maas- of taunus kwarts grind. Wij bezorgen uw split, keien en grind ook in Zaltbommel.

Onze tuinartikelen in Zaltbommel? Bel ons

Wanneer u meer wilt weten over onze tuinartikelen of indien u graag een afspraak wilt maken in Zaltbommel, dan staan wij graag voor u klaar. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073-5943297. Stuurt u liever een e-mail naar ons? Dan kan dit ook en wel via info@brabanttrade.nl. U kunt natuurlijk ook direct het contactformulier op de website invullen en naar ons zenden. Wij zullen dan zo vlug mogelijk een reactie sturen. Welke tuinartikelen in Zaltbommel schaft u bij ons aan?