• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Tuinmeubilair

Ruime keuze aan tuinmeubels

Bent u op zoek naar tuinmeubilair? Maar wilt u wel meubelen die u in geen enkele andere tuin terug zult vinden? Dan bieden wij van Brabant Trade uitkomst. Of u nu graag een tuintafel of een complete zithoek zoekt, wij kunnen uw tuinmeubilair geheel naar wens maken. Geef ons uw ontwerp door en wij vervaardigen het voor u. Niet is te gek. Wij werken samen met zowel particuliere als zakelijke klanten. Dus of u onze hulp inschakelt voor een groot of klein project, wij staan met plezier voor u klaar.

Waarom ons tuinmeubilair?

Het tuinmeubilair dat u in ons aanbod vindt, wordt door onze vakkundige medewerkers in onze werkplaats gemaakt. U kunt bij ons terecht voor meubilair dat binnen geplaatst kan worden, waaronder boekenkasten, salontafels en stoelen. Ook vindt u bij ons een ruime keuze aan tuinmeubilair. Deze meubelstukken maken wij geheel op maat voor u. Daarnaast profiteert u van:

  • Wij kunnen uw meubilair in diverse kleuren leveren.
  • Brabant Trade beschikt over eigen transport. Hierdoor kunnen wij onze producten door heel Nederland bezorgen.
  • U vindt bij ons aantrekkelijke tarieven voor maatwerk.
  • Wij kunnen uw meubelstukken in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen leveren.
  • Uw wensen worden door ons in acht gehouden.

Tuinmeubilair

Wij doen dat beetje extra

Niet alleen voor de aanschaf van tuinmeubilair zijn wij uw adres. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst. Omdat de meeste van onze meubelstukken zwaar zijn, nemen wij u de levering van uw producten graag uit handen. Tegen een kleine meerprijs komen wij uw tuinmeubilair bij u thuisbezorgen. Brabant Trade heeft eigen bezorgservice. Hierdoor zijn wij in staat om op bijna elk gewenst tijdstip en vrijwel iedere locatie te leveren. Wij nemen graag van tevoren door wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is.

Graag meer weten? Bel of mail ons

Wilt u graag meer informatie ontvangen over ons tuinmeubilair? Of heeft u al een meubelstuk in gedachten dat wij op maat voor u mogen maken? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij kunnen helpen. U kunt direct een e-mail sturen naar info@brabanttrade.nl. Ook kunt u ons online formulier invullen en naar ons opsturen. Wij zullen dan spoedig antwoorden. Spreekt u graag onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar 073-5943297. Staat ons tuinmeubilair binnenkort bij u in de tuin?