• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Tuinmaterialen

Alles voor uw tuin onder één dak

Naar welke tuinmaterialen u ook op zoek bent, u vindt het bij Brabant Trade. Van buitenhaarden tot natuursteen, wij kunnen het leveren. Wij werken samen met particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht voor tuinmaterialen. Brabant Trade heeft alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden en u toch de kwaliteit bieden waarnaar u op zoek bent. Inmiddels hebben wij al vele klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u de volgende voor wie wij aan het werk gaan?

Welke tuinmaterialen vindt u bij ons?

Wij bieden u een ruim assortiment aan tuinmaterialen. Niet alleen hebben wij voor u diverse meubelstukken, maar wij kunnen u ook helpen wanneer u op zoek bent naar een bepaalde steensoort. Ons aanbod aan tuinmaterialen bestaat uit onder meer:

  • Steigerhouten meubelen die wij geheel op maat voor u kunnen maken
  • Verschillende buitenhaarden gemaakt van originele wijnvaten en voorzien van het CE-keurmerk
  • Diverse soorten onbewerkt natuursteen, waaronder tufsteen, glaskeien en verde alpi
  • Regentonnen gemaakt van whisky- of wijnvaten. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Vogelhuisjes met en zonder voet

Wilt u graag meer informatie over onze producten? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Tuinmaterialen

Wij helpen met meer

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden wij u niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten voor in uw tuin. Wij doen ook altijd dat beetje extra voor u. Brabant Trade begrijpt dat u wellicht niet het juiste vervoer heeft om uw tuinmaterialen bij u thuis te krijgen. Daarom hebben wij een eigen bezorgservice. Dit biedt u verschillende voordelen. Zo kunnen wij op bijna elke locatie en ieder tijdstip uw tuinmaterialen bezorgen. Tevens kunnen wij hierdoor scherpe tarieven hanteren voor onze bezorgdienst.

Wilt u contact opnemen?

Wanneer u nog vragen heeft over onze tuinmaterialen, dan helpen wij u graag verder. Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u daarom altijd contact opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-5943297. Wij staan graag voor u klaar. Ook vindt u op onze website een contactformulier. Wanneer u dit invult en naar ons opstuurt, dan reageren wij zo vlug mogelijk. U kunt ook een e-mail sturen naar info@brabanttrade.nl. Welke tuinmaterialen bestelt u binnenkort bij Brabant Trade?