• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Tuinartikelen Tilburg

Uw adres voor tuinartikelen in Tilburg

Wanneer u graag tuinartikelen in Tilburg wilt die u bij niemand anders in Nederland in de tuin terugvindt, dan bieden wij van Brabant Trade uitkomst. Wij kunnen een breed aanbod aan tuinmaterialen door heel Nederland leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Ook komen wij graag naar u toe in Tilburg. Wat ons uniek maakt, is dat wij uw tuinartikelen geheel naar wens kunnen aanpassen. Wij hebben inmiddels al veel tevreden klanten mogen helpen. Wanneer gaan wij voor u aan de slag?

Steigerhouten meubelen op maat

Wij van Brabant Trade maken steigerhouten meubelen voor zowel binnen- als buitengebruik. Of u in Tilburg nu zoekt naar terrasverwarming of juist een steigerhouten boekenkast, wij kunnen deze tuinartikelen en andere meubelen geheel op maat maken. Wilt u graag bepaalde afmetingen, dan is dat geen probleem voor ons. Ook wanneer u een specifieke kleur wilt, dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Doordat wij onze tuinartikelen in eigen beheer maken, kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan. Daardoor krijgt u in Tilburg niet alleen kwaliteit geleverd, maar dat ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Ons aanbod aan natuursteen

U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan natuursteen. Deze kunnen wij door heel Nederland leveren, dus ook bij u in Tilburg. Deze tuinartikelen worden in big bags vervoerd, maar u kunt er ook voor kiezen om ze los te laten storten. Een greep uit het aanbod van deze tuinartikelen in Tilburg:

  • Keien, waaronder tufsteen, lavabrokken en moraine keien
  • Siergrind, bijvoorbeeld maasgrind, Limburgs grind en Taunus kwarts
  • Verschillende soorten split, zoals gebroken schelpen, porfier en rode mijnsteen
  • Overige steensoorten, denk hierbij aan betonpuin, brekerzand en dolomiet
  • Accessoires, zoals splitplaten en schanskorven

Het proces van verfrissing voor uw tuin

Een nieuwe tuin inrichten of een huidige tuin vernieuwen kan een lastige klus zijn. Hoewel u zelf de keuzes moet maken voorzien wij u wel graag van advies over de materialen en het tuinmeubilair. Er zijn zoveel soorten steigerhouten tuinmeubelen. Ook maken wij alles, ook steigerhouten tafels, op maat. Zo kunnen we het tuinmeubilair in precies het juiste formaat maken voor uw tuin in Tilburg. Naast tuinmeubilair leveren we ook grind en split. Siergrind is een veelgebruikt materiaal vanwege de uitstraling. Mocht dit te duur voor u zijn, de industriële feel van gebroken puin kan heel goed werken. Gezinnen met kinderen adviseren wij om na te denken over boomschors. Dit materiaal is zacht voor de knietjes en geeft uw tuin een heerlijk bos gevoel. Voor de strakke tuin kunt u gaan voor natuursteen.

Graag meer informatie?

Wanneer u graag meer wilt weten over onze meubels of andere tuinmaterialen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze tuinartikelen en wat er mogelijk is bij u in Tilburg. Neem snel telefonisch contact op door te bellen naar 073-5943297. Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@brabanttrade.nl of vul het online formulier op onze website in. Welke tuinartikelen in Tilburg laat u op maat maken door Brabant Trade?