• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Steenkorven

Wij werken klantgericht

Bent u op zoek naar steenkorven voor het maken van een erfafscheiding? Of had u hiervoor een ander idee in gedachten? Waarvoor u een steenkorf ook wilt gebruiken, wij van Brabant Trade staan voor u klaar. Wij maken uw korf geheel op maat voor u. Ook vindt u bij ons diverse steensoorten, waarmee u de steenkorven kunt vullen. Dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij werken zeer klantgericht. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u de mogelijkheid om uw aankoop thuis te laten bezorgen. Omdat wij beschikken over onze eigen vervoersmiddelen kan dit op bijna elk gewenst tijdstip en locatie.

De mogelijkheden van onze steenkorven

Onze steenkorven kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De steenkorf wordt van een zeer sterk materiaal gemaakt. Hierdoor kunt u deze korven plaatsen als afscheiding van uw erf, maar ze kunnen ook als barbecue gebruikt worden. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is met onze steenkorven. In onze eigen werkplaats maken wij graag uw steenkorf op maat voor u. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen wij het kostenplaatje pas bepalen wanneer wij uw ontwerp weten. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen.

Steenkorven

Welke steensoorten vindt u bij ons?

Onze steenkorven kunnen met maar liefst 1001 verschillende steensoorten gevuld worden. U kunt voor verschillende soorten gesteente, kleuren en afmetingen kiezen. Wij hebben onder meer de volgende stenen voor het vullen van steenkorven:

  • Moraine keien. Dit gesteente is zeer hard en heeft een grijsbruine kleur
  • Bonte maaskeien. Deze keien hebben diverse kleuren
  • Glaskeien. Deze hebben een blauwgroene kleur en zijn transparant
  • Carrara grind. Een marmergesteente dat zacht is
  • Verde alpi. Een serpentijnen steensoort

Graag wat meer informatie ontvangen

Heeft u een bepaald ontwerp in gedachten en wilt u graag weten of dit mogelijk is met onze steenkorven? Of zou u graag meer informatie ontvangen over bepaalde zaken? In beide gevallen vertellen onze medewerkers u graag meer. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 073-5943297. U kunt ook mailen naar info@brabanttrade.nl of het contactformulier op de website invullen. Wij reageren dan zo vlug mogelijk. Voor steenkorven en verschillende steensoorten bent u bij Brabant Trade op de juiste plek.