• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Tuinartikelen Rosmalen

Alles voor in uw tuin

Bent u naar tuinartikelen in Rosmalen aan het zoeken? Dan bent u bij Brabant Trade aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan verschillende tuinartikelen: van steigerhouten meubelen tot natuursteen. Dus of u nu terrasverwarming zoekt of siergrind, wij helpen u in Rosmalen graag. Daarnaast komen wij uw producten graag bij u thuis afleveren. Kiest u voor deze optie, dan dient u er wel rekening mee te houden dat uw afleverlocatie goed bereikbaar moet zijn voor onze vrachtwagens. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij bieden u maatwerk

Een van de tuinartikelen die u bij ons vindt, zijn onze steigerhouten meubelen. Deze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden in Rosmalen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan deze tuinartikelen: van boekenkasten tot complete eethoeken. Daarnaast maken wij alle steigerhouten meubelen zelf, waardoor wij ze geheel aan uw wensen aan kunnen passen in Rosmalen. Of u nu graag specifieke maten of een bepaalde kleur wilt, wij kunnen het voor u realiseren. Hiervoor betaalt u echter niet de hoogste prijs. Omdat wij zelf alles in eigen beheer hebben, kunnen wij de kosten van onze tuinartikelen laag houden.

Voor welke natuursteen kunt u bij ons terecht?

Naast een ruime keuze aan tuinartikelen in Rosmalen bieden wij u ook verschillende tuinmaterialen. Zo kunnen wij u ook natuursteen leveren. Onze medewerkers kunnen de door u gekozen steensoort bij u thuis afleveren in Rosmalen of u komt deze bij ons ophalen. In ons aanbod vindt u onder andere:

  • Siergrind: berggrind, moränegrind en Carrara grind
  • Keien: maaskeien, gletsjerkeien en Belgische kasseien
  • Split: gebroken basalt, kleischelpen en porfier
  • Andere soorten steen: bims, stol en Franse boomschors
  • Benodigdheden: steenkorven en splitplaten

Met terrasverwarming vaker naar buiten

Met een terraskachel of een terrashaard kunt u buiten het seizoen ook sfeervol buitenzitten in uw tuin in Rosmalen. Gecombineerd met een mooie vloer van natuursteen en comfortabel tuinmeubilair bent u helemaal klaar om te genieten. Vooral de terrashaard kan zeer sfeervol zijn.

Graag onze tuinartikelen in Rosmalen?

Wij willen onze klanten in Rosmalen zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Hierbij hoort ook een uitstekende service. Voor meer informatie over onze tuinartikelen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Neemt u gerust contact op door te bellen naar 073-5943297. Zendt u ons liever een e-mail? Dan kan dit naar info@brabanttrade.nl of vul het online formulier op de site in. Wij zullen u spoedig een reactie sturen. Welke van onze tuinartikelen in Rosmalen kiest u?