• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Over Brabant Trade

Wie zijn wij ?

Brabant Trade verkoopt o.a. onbewerkt natuursteen, Statafels, wijnvaten-regentonnen, steigerhouten meubelen en buiten- gashaarden. Wij zijn gevestigd in Den Dungen (Den Bosch, Noord Brabant). Bijna alle soorten natuursteen zijn bij ons verkrijgbaar. Nooit gehoorde soorten natuursteen? Vraag het ons… en wij helpen u graag verder.

Wij zijn een bedrijf met weinig overheadkosten en leveren rechtstreeks van producent naar consument, dus hanteren wij scherpe prijzen! Daag ons uit voor de goedkoopste tarieven en de beste kwaliteit in onbewerkt natuursteensoorten, bartafels, regentonnen-wijnvaten, buitengashaarden en steigerhouten meubelen.

Wat leveren we?

Wij leveren allerlei soorten halfverhardingen t.b.v aanleg van parkeerterreinen, voet- en fietspaden, recreatieterreinen, sportvelden, tuinaanleg etc. Verder leveren wij ook rivierkeien uit de Maasdelta, gletsjerkeien uit de Alpen, rood-bruine lavabrokken, blauwe arduinbrokken, tufsteenbrokken en carrara brokken uit Italie. Maar natuurlijk ook granietbrokken in rose-, rode- en zilvergrijze kleur, gresplaten, porfierbrokken en beyerse breuksteen.

Tuinmeubilair

Staat uw product er niet bij? Bel of mail ons en wij zorgen er voor dat we het kunnen leveren. Wij leveren tevens aftapkraantjes, handzwengelpompen, wijn-champagnerekken etc. ,etc.. En indien niet op voorraad kunnen we binnen één week het juiste product leveren.

Onze bartafels/buitenhaarden en steigerhouten meubels worden in eigen beheer gemaakt van de beste materialen en zijn ook volledig aan te passen qua afmeting-kleur etc…

 

Brabant Trade, leverancier van Siergrind

Hoe leveren we?

Onbewerkt natuursteen wordt geleverd in Big bags, of indien gewenst los gestort op de gewenste locatie. Materiaal kan natuurlijk ook zelf afgehaald worden indien men zelf over transportmateriaal beschikt

Al onze prijzen zijn exclusief transport, maar deze zijn natuurlijk wel op te vragen door het contactformulier in te vullen met de adresgegevens waar het betreffende product geleverd moet worden. Alle overige producten zoals de steigerhouten meubelen en bartafels etc., worden met gesloten wagens geleverd. De bestellingen worden door ervaren transportbedrijven op elk gewenst tijdstip en locatie (mits goed bereikbaar) in goed overleg geleverd.

Waar leveren we?
Wij leveren op iedere gewenste locatie in Europa. De loslocatie dient wel goed toegankelijk te zijn voor zwaar verkeer, vrachtwagens en eventueel kranen. De levertijden worden in onderling overleg afgesproken.

Brabant Trade is gevestigd in Den Dungen. Vanuit hier bedienen we het hele land en zelfs andere landen binnen Europa. Onze vaste klanten bevinden zicht onder andere in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Waalwijk, Tilburg, Best, Vught, Veghel, Rosmalen, Oss, Uden, Boxtel en Zaltbommel.

Heeft u speciale wensen, dan kunt u dat ons altijd even laten weten, dan maken wij een passende aanbieding.