• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Gebroken puin

Funderingslaag van uw oprit

Gebroken puin is niet een steensoort die gebruikt wordt voor decoratiedoeleinden. Deze vorm van puin is zeer sterk, maar ziet er niet zo mooi uit. Hierdoor wordt deze gebroken steensoort veelvuldig toegepast als funderingslaag onder een oprit. Dit gesteente zorgt namelijk niet alleen voor een goede stabiliteit, maar ook voor een goede afwatering. Bent u op zoek naar deze steensoort? Dan bent u bij Brabant Trade op de juiste plek.

Wij bezorgen uw gebroken puin thuis

Wilt u graag een grote hoeveelheid van deze gebroken steensoort bestellen? Maar beschikt u niet over het juiste vervoer om uw puin bij u thuis te krijgen? Dat is bij Brabant Trade geen enkel probleem. Wij hebben namelijk een eigen bezorgdienst, waarmee wij door heel Nederland kunnen leveren. Deze service bieden wij u niet alleen wanneer u puin aanschaft, maar bij aankoop van iedere andere steensoort. Wij bezorgen op een tijdstip en locatie wanneer het u uitkomt. Let er hierbij wel op dat wij werken met zwaar materiaal. Wilt u graag dat wij gebroken betonpuin komen bezorgen, dan moet de locatie wel bereikbaar zijn voor zwaar verkeer.

5 redenen om voor ons te kiezen

Wanneer u op zoek bent naar gebroken puin voor onder bijvoorbeeld uw oprit, dan kunt u bij meerdere winkels terecht. Dat begrijpen wij bij Brabant Trade maar al te goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw ons uiterste best voor u. Kiest u voor deze gebroken steensoort, dan bieden wij u altijd het volgende:

  • Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor onze producten.
  • Onze bezorgservice kan uw artikelen binnen 5 werkdagen leveren.
  • Wij houden rekening met uw wensen.
  • Onze bezorgers kunnen door heel Nederland en ook Europa onze producten leveren.
  • Naast puin bieden wij u ook een ruim aanbod aan tuinartikelen en materialen.

Gebroken puin

Benieuwd geworden? Neem contact op

Heeft u nog vragen over welke gebroken steensoorten u bij ons kunt aanschaffen? Of wilt u graag direct een grote hoeveelheid puin bij ons bestellen? Wij staan in beide gevallen voor u klaar. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen door te bellen naar 073-5943297. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@brabanttrade.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord sturen. Van gebroken puin tot diverse splitsoorten, u vindt het in het assortiment van Brabant Trade.