• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Gashaard

Voor welke gashaard gaat u?

Met een gashaard voor buiten kunt u van uw terras een gezellige plek maken, waar u ’s avonds nog lekker kunt genieten. Brabant Trade biedt u een ruime keuze aan verschillende soorten gashaarden, van grote modellen tot een haard voor de kleinere tuin. Wij bieden u haarden voorzien van het CE-keurmerk. Deze voldoen dus aan alle geldende veiligheidsregels. Omdat wij onze producten in eigen beheer vervaardigen, zijn wij in staat onze prijzen laag te houden. U vindt bij ons hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Welke keuze bieden wij u?

Zoekt u een gashaard, dan vindt u bij Brabant Trade een uitgebreid aanbod. Ons aanbod leveren wij aan particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht voor een gashaard. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies. Welke kiest u?

  • Diverse gashaarden voor buiten gemaakt van (on)bewerkte wijnvaten. Butaangas en propaangas kunnen voor deze haarden gebruikt worden
  • Kleine buitenhaard die niet kan uitwaaien met CE-keurmerk en 1 jaar garantie. Wordt geleverd met keramische stammen. Zowel een vast als verrijdbaar model beschikbaar
  • Buitenhaard gemaakt van steigerhout. Dit model is leverbaar in vergrijsd of nieuw hout. Op deze haard krijgt u 1 jaar garantie en wordt geleverd met het CE-keurmerk

Gashaard

Bovengenoemde is maar een greep uit ons aanbod. Naast gashaarden leveren wij ook elektrische haarden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Uw wensen staan bij ons centraal

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent met uw gashaard. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U vindt bij ons daarom niet alleen standaardmodellen gashaarden, maar wij kunnen ook uw gashaard op maat voor u maken. Heeft u bepaalde afmetingen in gedachten of een specifieke kleur? Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u maken in onze eigen werkplaats.

Graag een afspraak maken?

Naast een ruim aanbod aan producten leveren wij graag een goede service. Wij doen dan ook graag dat beetje extra voor u. Zo komen wij graag uw gashaard bij u thuis bezorgen. Wanneer u nog vragen heeft, dan staan wij met plezier voor u klaar. Op onze website vindt u een contactformulier dat u direct kunt invullen en opsturen. Ook kunt u mailen naar info@brabanttrade.nl of bellen naar 073-5943297. Wij helpen u graag verder. Plaatst u binnenkort ook een gashaard van Brabant Trade?