• Scherpe prijzen
 • Persoonlijk advies
 • Klantvriendelijk
 • De beste kwaliteit
 • Levering door heel Europa

Tuinartikelen Den Bosch

Kwalitatieve tuinartikelen in Den Bosch

Wanneer u tuinartikelen in Den Bosch koopt, dan wilt u wel dat ze meerdere seizoenen meegaan. U bent op zoek naar kwaliteit, maar u wilt hier niet te veel voor betalen. Bij Brabant Trade kunnen we u dan uitstekend helpen. U vindt bij ons een ruim aanbod aan tuinartikelen. Wilt u bijvoorbeeld mooie steigerhouten meubelen? Dan maken wij die op maat voor u. Doordat wij alles zelf maken, kunnen we ieder gewenst model en alle mogelijk afmetingen voor u realiseren. Wilt u ook maatwerk en kwaliteit? Kies dan in Den Bosch voor de tuinartikelen van Brabant Trade!

Compleet van siergrind tot steigerhouten tuinmeubelen

Eerder noemden we al de steigerhouten meubelen, maar dat zijn niet de enige tuinartikelen die we u in Den Bosch kunnen leveren. Bij ons kunt u ook terecht voor onder meer:

Voor een volledig overzicht van ons aanbod tuinartikelen in Den Bosch kunt u op onze site kijken. Of neemt u contact met ons op en we helpen u graag verder.

Tuinartikelen Den Bosch

Leveringsvoorwaarden van grind soorten

Bestelt u bij ons natuursteen, siergrind of split, dan leveren we dit doorgaans in big bags. Deze worden bezorgd door ervaren transportbedrijven. Heeft u liever dat we alles losstorten op locatie in Den Bosch, dan is dat ook geen enkel probleem. Vooraf bespreken we de transportkosten met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bestelt u bij ons andere tuinartikelen, zoals meubels, dan brengen we die met gesloten wagens bij u thuis. In overleg kiezen we een locatie en tijdstip, zodat we zeker weten dat u thuis bent in Den Bosch.

Creatief met wijnvaten

Wist u dat er van alles mogelijk is met oude wijnvaten? Hiervan kunnen handige en decoratieve tuinartikelen worden gemaakt, die een echte blikvanger zullen zijn in uw tuin in Den Bosch. Zo kan er een statafel van worden gemaakt, waar u gezellig aan kunt drinken. Maar ook een regenton is een optie. We kunnen er tevens terrasverwarming in aanbrengen, waardoor het een terrasheater wordt. Een buiten gashaard is ook een optie. We bespreken graag de mogelijkheden met u in Den Bosch.

De verfrissende werking van split, grind en keien

Het kan ontzettend fijn zijn om uw tuin compleet om te gooien. Dit kunt u het beste doen door de ondergrond te veranderen. Bij een tuinrenovatie kunt u bij ons ook terecht voor het mooiste aanbod aan keien, grind en split. Zo hebben wij:

  • Gebroken puin
  • Boomschors
  • Boerengrind
  • Basalt split
  • Ardenner split

Door te kiezen voor een nieuwe tuin bodem kunt u, uw plekje in Den Bosch weer helemaal nieuw leven inblazen en genieten van het buiten zijn. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden (wij hebben ontzettend veel soorten natuursteen), kunt u altijd even contact opnemen zodat wij u kunnen helpen met ideeën voor uw bijzondere plekje in Den Bosch.

Woonachtig in Den Bosch en meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over de vele mogelijkheden en de prijzen. Op onze website vindt u al meer informatie over onze tuinartikelen. Wilt u meer weten of ons persoonlijk spreken? Belt u dan naar 073-5943297. Ook kunt u een e-mail verzenden via info@brabanttrade.nl. Of vult u ons contactformulier in en we reageren dan zo spoedig mogelijk. Voor kwalitatieve tuinartikelen in Den Bosch tegen een scherpe prijs moet u bij ons zijn.