• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Buitenhaarden

Haarden met een keurmerk

Wanneer u graag buitenhaarden in uw tuin wilt plaatsen, dan wilt u natuurlijk wel kiezen voor kwaliteit. Het moet niet zo zijn dat uw buitenhaard binnen een korte tijd gebreken gaat vertonen, waardoor het niet meer veilig is om de haard te gebruiken. Bij Brabant Trade vindt u dan de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Onze buitenhaarden zijn voorzien van een CE-keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldaan wordt.

Ontdek wat er mogelijk is

Met onze buitenhaarden creëert u een gezellige zitplek in uw tuin, waar u ook in de koude zomeravonden kunt genieten. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment. Ieder van onze buitenhaarden heeft zijn eigen bijzonderheden, waardoor er voor iedere tuin een geschikte haard is te vinden. De haarden waarvoor u bij ons terechtkunt, zijn onder meer:

  • Een klein tafelmodel. Deze terrashaard is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Een gashaard voor buitengebruik. Dit model is gemaakt van een origineel wijnvat
  • Een elektrische terrasheater, deze zijn in een wijnvat gezet en hebben een massief houten blad
  • Een inbouwmodel. Deze haard wordt geleverd met een praktische mal, zodat u eenvoudig de maten uit bijvoorbeeld een tafel kunt zagen. Ook hebben we glazen opzetranden voor rondom de haard
  • Een gashaard gemaakt van steigerhout. Dit hout kan onbewerkt of vergrijsd geleverd worden

Buitenhaarden

Ook unieke buitenhaarden

Voor buitenhaarden kunt u eigenlijk ieder tuincentrum in Nederland binnenlopen. Maar wilt u niet een buitenhaard of kachel die in elke tuin te vinden is, dan bieden wij van Brabant Trade uitkomst. Onze buitenhaarden worden in eigen beheer door ons vervaardigd. Hierdoor kunnen wij (kleine) aanpassingen maken, wanneer nodig. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Of wilt u graag bepaalde afmetingen? Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u regelen.

Graag wat meer weten? Bel of mail ons

Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk bij Brabant Traden. Het leveren van een uitstekende service draagt hieraan bij, zo geloven wij. Wilt u meer informatie over onze buitenhaarden of wilt u een haard bestellen, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. U kun gelijk een e-mail sturen naar info@brabanttrade.nl. of het online formulier invullen op onze contactpagina. Zodra wij uw bericht gekregen hebben, zullen wij een reactie sturen. Spreekt u graag een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar 073-5943297. Bent u binnenkort de gelukkige bezitter van een van onze buitenhaarden?