• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Klantvriendelijk
  • De beste kwaliteit
  • Levering door heel Europa

Bartafels online kopen

Een bartafel in uw tuin staat erg leuk en het heeft ook nog eens een praktische functie. Wanneer u veel mensen in uw tuin heeft met een verjaardag of een feestje, dan is het vaak lastig om al die mensen een plaats te geven. In dit geval is een statafel de perfecte oplossing. Bartafels online kopen doet u eenvoudig bij Brabant Trade: ervaar onze hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Online een bartafel kopen

Onze bartafels zijn gemaakt van een wijnvat. De bartafel die gemaakt is van een whiskeyvat bestaat uit 200 liter. Deze statafel staat op drie pootjes, zodat deze op elke ondergrond stabiel genoeg staat. Ook bij deze bartafel heeft u de keuze uit de sierkrullen of strakkere metalen.De andere bartafel is gemaakt van een wijnvat van 225 liter. Deze heeft een massief blad en een hoogte van ongeveer 115 centimeter en een blad van 100 centimeter. Aan de bovenkant waarop het blad wordt bevestigd is de tafel voorzien van sierkrullen. Mocht dit niet uw smaak zijn, dan zijn deze ook te vervangen voor strakkere metalen.

Bartafels online kopen bij Brabant Trade

Een groot voordeel is dat wij alles in eigen beheer maken en bewerken. Dit zorgt ervoor dat wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Uw wensen staan bij ons altijd op de eerste plaats. Wanneer u bartafels online gaat kopen bij ons dan kunnen wij alles volledig naar uw wensen en behoeften aanpassen. Laat het ons gerust weten, er zijn diverse aanpassingen mogelijk. Iedereen kan bij ons terecht: we leveren zowel aan de groothandel als aan particulieren.

Bekijk ons assortiment

Wilt u bartafels online kopen? Brabant Trade levert verschillende soorten bartafels die u heel gemakkelijk online bestelt. Door de foto’s, prijzen en kenmerken op onze website ziet u in één oogopslag wat u kunt verwachten. Bekijk gerust ons assortiment en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.